Challenge.ON 

Várunk téged 3 fős csapatoddal a Challenge.ON versenyén! A kihívásra villamosmérnökök jelentkezését várjuk, de a csapatból egy tag érkezhet más tanulmányi területről is.

Szabályok és időzítés

Várunk 3 fős csapatoddal a Challenge.ON versenyén! A kihívásra villamosmérnökök jelentkezését várjuk, de a csapatból egy tag érkezhet más tanulmányi területről is. A csapattagok aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, vagy az elmúlt fél évben szereztek diplomát valamely magyarországi felsőoktatási intézetben. 

A részletes személyi és tartalmi részvételi feltételeket (és az ezzel kapcsolatos esetleges kizárásokat) a „Részvételi Szabályzat” tartalmazza, melynek elfogadása és rendelkezéseinek betartása az érvényes regisztráció egyik feltétele.

Online forduló – 2024. október 8.

Csapatoddal online szakmai kvíz keretében mérhetitek össze a tudásotokat a többi versenyzővel. A fordulót a feladatok megoldásának minősége, és a feladatok megoldásához szükséges időtartam alapján pontozza a rendszer.

Videós forduló – videó leadási határideje: 2024. október 16., éjfél

A fordulóban egy max. 3 perces videóban kell bemutatnotok az álláspontotokat és megoldási javaslataitokat. Az online fordulóban pontot szerzett csapatok vehetnek részt. A videókat az E.ON szakmai zsűrije értékeli és pontozza. A videó témája: Hálózatfejlesztés a zöld energia forradalmában. A villamosenergia-hálózatok nagyberuházásokra épülnek, de a változó igények rugalmasságot követelnek. Melyik a jobb stratégia: hosszú távú nagy beruházások, vagy gyakori kisebb fejlesztések?

Élő döntő Budapesten – 2024. november 7.

 A döntőbe az online forduló és videó összpontszáma alapján kialakult sorrend szerinti legjobb 8 csapat jut. Egy vitapárbajon vehettek részt, ahol az előre megadott témakörökben kell képviselnetek a pro vagy kontra oldalt. Egyenes kieséses alapon a döntőt a legjobban vitázó csapat nyeri.”

Részletek és jelentkezés: https://www.eon.hu/hu/rolunk/karrier/esemenynaptar/Challenge-on.html