Code #LikeABosch – Hackademix hallgatói verseny gépjárművek lokalizációjának a meghatározására

Code #LikeABosch – Hackademix hallgatói verseny gépjárművek lokalizációjának a meghatározására

Immáron harmadik alkalommal hirdeti meg hallgatói versenyét a Bosch Magyarország gépjárművek lokalizációjának a meghatározására. A verseny nyitott az ELTE, BME, ÓE és a PPKE minden BSc-s és MSc-s hallgatója számára.

A feladat egy algoritmus megtervezése, amely Budapest utcáin felvett LIDAR 3D pontfelhő, valamint kameraképek alapján képes meghatározni egy jamű odometriáját, azaz a helyzetének időbeli változását. Ha érdekel a számítógépes látás, a mesterséges intelligencia, vagy az önvezető autók világa akkor semmiképpen se hagyd ki ezt a lehetőséged és jelentkezz a versenyre.

A programozási nyelv és a fejlesztői eszközök kiválasztásában teljesen szabad kezet adunk, egyedül az input és az output interfészek rögzítettek. Az alap tanító adatsor június elsejétől érhető el, de a szemeszter során folyamatosan érkeznek majd az újabb és újabb csomagok. 

A TOP 10 megoldás végső összecsapása a @Bosch Innovation Campuson megrendezendő egész napos döntőben lesz. Az utolsó adatokat a döntőben kapják meg a résztvevők, akinek a futtatásokat követően be kell mutatniuk megoldásukat a szakmai zsűri és az érdeklődő közönség előtt. Az egész napos programsorozatra várjuk a játékba nevezett összes versenyzőt, akik bepillantást nyerhetnek a Robert Bosch önvezető autózás területén folyó legizgalmasabb kutatásaiba is.

A legjobb megoldások #pénzjutalomban részesülnek majd.

A jelentkezési határidő (megoldás beküldésének határideje): 2023.12.17. 23.59 perc.

A Hackademix-el kapcsolatos összes fontos információt az alábbi weboldalon találod: