Vetathon versenyfelhívás

Kedves Kandósok!

Az Óbudai Egyetem az Állatorvostudományi Egyetemmel közös hackathon rendezvényt hirdet.

A maratoni – 24 órás – verseny alatt, a 4-6 fős csapatoknak kell egy probléma megoldására javaslatot tenni és a rendelkezésre álló eszközökkel a megoldást valamilyen szinten demonstrálni is.

A cél az, hogy a maratoni ötletversenyen a két tudományterület (az állategészségügyi és a mérnöki) összekapcsolásával valós problémákra új megközelítésű – akár a pandémiás helyzeten is túlmutató – megoldásokat kapjunk, amelyeknek konkrét hasznosítása is elképzelhető. Elvárás a versenyzőktől többek közt az, hogy a feladatmegoldásba beépítsék az állatorvosi, illetve mérnöki tudásukat.

Utóbbi esetén kiemelten a mesterséges intelligencia eszközeit, a nagymennyiségű adatok elemzését és/vagy a szenzorok alkalmazását érvényesítsék. A csapatok önállóan dolgoznak majd, a verseny teljes ideje alatt segítséget kérhetnek, a két szakterületet és az üzleti tapasztalatokat is képviselő, támogató szakemberektől, a mentoroktól.

Az esemény honlapján minden további szükséges információt megtalálhattok, és ott van lehetőség a regisztrációra is. 

http://www.vetathon.tech/

https://www.facebook.com/VETHATON/

A regisztráció mindenképpen egyénileg kell, hogy megtörténjen. A csapatok alakulásának a holnapi MeetUp rendezvény ad majd otthont. Ennek az eseménynek pont az a célja, hogy egy moderátor segítségével a hallgatók megismerjék egymást és tudjanak kialakulni olyan csapatok, melyben mind a két egyetem hallgatói részt vesznek. Itt is lehet jelezni, ha páran már összeálltak és úgy keresnek további csapat tagokat. Aki már előzetesen regisztrált, az meghívót kap a holnapi rendezvényre, amely MS Teams felületen fog megvalósulni és ott lesz lehetőség bemutatkozó anyagok megosztására egyéb információ cserére, adatbázis kialakítására stb.

Bővebb tájékozódás céljából Keresztszeghy Fruzsinához tudtok fordulni az alábbi címen:  Keresztszeghy.Fruzsina@univet.hu

Üdvözlettel:

A Kandó Kálmán Szakkollégium vezetősége