XX. F4 túra – Beszámoló

A 2023-24/I. félévben, október 1-én tartottuk XX. F4 túránkat, melyet 2007-óta szervezünk, hagyományosan minden félévben.

A közel 40 fős társaság Szentendrén a HÉV állomáson találkozott, ahonnan autókkal megindultunk Lajos-forráshoz. Ott kipakoltuk a főző-csapatnak szükséges alapanyagokat és egy rövid köszöntő után kétfelé osztottuk a túrázókat. Mindkét csapat Dobogókő felé, majd onnan visszafele, vette az irányt, csak különböző útvonalon. Dobogókőn összetalálkozott a két társaság és egy nagyobb pihenő után indultunk is vissza Lajos-forráshoz. A 21 km-es túra befejeztével marhapörkölt várta az éhes szájakat.

A résztvevők a túra alkalmával kicsit kimozdultak a rohanó, zajos mindennapok komfortjából, jó levegőn és társaságban töltötték a napjukat. Az esemény jó hangulatban telt és még „tábori palacsintasütésre” is sor került.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az egyetem több szakjáról és évfolyamáról is részt vettek a programunkon, sőt még külföldi hallgatók is teljesítették a túrát. A túra jó kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosít egyetemünk polgárainak, emellett baráti és szakmai beszélgetéseknek is teret nyújt.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen és segítette a XX. F4 túra lebonyolítását.

Tavasszal találkozzunk a XXI. F4 túrán!

A program megvalósulást támogatta az Óbudai Egyetem 2023.03.17-én meghirdetett A szakkollégiumok szakmai és közösségi munkája fejlesztésének támogatására című pályázata.