Huawei Technologies SEEDs online training – 2023. november 6-13.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elindul a Huawei Technologies globális Seeds for the Future training programja, ennek hallgatók körében történő promótálásban szeretnénk segítséget kérni.

A Seeds for the Future program célja, hogy az IKT-ismereteket megossza a fiatal tehetségekkel, bemutatva azok alkalmazását és az IKT-ipar működését.

8 napos online program mindössze 19 óra odaadást igényel: 4 óra kötelezően előre felvett kurzus + 15 óra kötelezően élőben közvetített kurzus + „Tech4Good” csoportos projekt (megbeszélés ideje változó hallgatók szerveződése alapján). Emellett a hallgatók ingyenes hozzáférést kaphatnak az összes választható online kurzushoz.

Idén Magyarország 2023. november 6-13. között kapott idősávot a kínai központtól a SEEDs program megtartására, s abban szeretnénk közreműködést kérni, hogy segítsenek nekünk jelentkezőket toborozni, szétküldeni a hallgatóknak a programot. A jelentkezési határidő 2023. október 31. kedd.  Csatoltam a program leírását, a jelentkezési formanyomtatványt.

A jelentkezés feltétele:

–           max. 35 éves életkor

–           jelentkezési formanyomtatvány kitöltve

–           angol nyelvű önéletrajz

–           angol nyelvű motivációs levél vagy 1 perces bemutatkozó videó

–           elektronikus formában igazolás arról, hogy a hallgató aktív jogviszonyban áll az egyetemmel ebben a tanévben (lehet igazolás vagy a Neptunban idén felvett tantárgyakról elektronikus kimutatás)

A kurzust olyan hallgatók is el tudják végezni, akiknek semmilyen technológiai ismeretük nincs.

A kurzus elvégzéséhez angol nyelvtudás szükséges, a végén online vizsgával és egy fizikálisan megrendezett kis ünnepséggel zárulna, melynek ideje és helye még szervezés alatt áll.

Annak a hallgatónak, aki sikeresen elvégzi, egy Huawei eszközt adunk majd át az oklevele mellett a záróceremónián.

Mellékelten küldöm a kurzus angol nyelvű felhívását, nem csak magyar állampolgárságú hallgatók jelentkezhetnek.

A jelentkezéseket az orosz.luca@huawei.com email címre várjuk.

Dokumentumok